středa 10. září 2014

Krasavec jménem Stars & Stories

Krásný den,
jak už jsem psala na facebooku -jsem konečně bakalářka- juch!!! Jednak je fajn, že už mám jednu pomyslnou metu za sebou a jednak už bude konečně čas na blog! A musím říct, že za to druhé jsem taky děsně ráda! Během prázdnin (hlavně srpna) mi přibyl neuvěřitelný počet laků a já už se těším, až je všechny společně "zdrbnem".
Dnes to tedy bude jeden z kousků nové kolekce Catrice Luxury Lacquers- Million Brilliance 07 Stars & Stories. Musím říct, že jsem nadšená prakticky z celé řady, vážně se jim moc povedla. Cena je sice vyšší, (90,-) ale stojí za to!

foto: Tomáš Kůst


Protože jsem se poslední dobou zamilovala do kombinace béžové a zlaté, volba byla celkem jasná. Jako podkladový lak jsem použila klasickou miss sporty č.031. Je to moc hezká krémovka, díky které působí nehty jemně a upraveně. No a na tu jsem pak aplikovala fešáka od Catrice. S vrstvou jsem to asi trochu přehnala, nehty jsou převážně zlaté, doporučovala bych s ní šetřit, aby více vynikla krémovka, je to tak zajímavější. Nicméně jsem byla s výsledkem opravdu spokojená.:)








Co se štětečku týče, tentokrát se Catrice předvedla v dobrém světle. S ostatními mě malinko štvou, protože barvy jsou sice krásné, ale tlustý a špatně střižený štěteček jim ubírá na kráse. S výdrží samozřejmě problém nebyl, třpytky drží jako přibité a ani konečky nemají tendenci se ošoupávat. Za mě určitě ano!




Tak a já vám přeji co nejlepší den!:) Určitě mi dejte vědět, jestli už jste na tyhle láčky v drogerii narazily a co na ně říkáte. Líbí se vám tenhle zlatý?:)

Paa,

Baju

15 komentářů:

  1. To je bomba! Ty mě s těma Catrice štveš, já si snad budu muset jít i pro tenhle.. je fakt, že jsem je ještě u nás neviděla, ale to proto, že jsem v drogerce dlouho nebyla. Obávám se, že tam zas nechám majlant, až tam půjdu..

    Samozřejmě nádherná barvička, krásně nafoceno a úžasný nehty, já si teď odrbala na dvou nehtech růžky, když jsem byla na brigádě, takže jsem zkracovala a stejně je to vidět.. Takhle se necítím ve své kůži :D

    A v neposlední řadě ti strašně gratuluji k titulu! Mě to čeká za rok.. a už mi dochází síly. Zrovna se mořím s 25stránkovou úvahou. Takže i trošku závist (v dobrém) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc moc moc :-* tvoje komentáře mi vždycky udělají hroznou radost :-) prosím tě ošoupané růžky budou určitě v pohodě a brzy se to srovná, na kráse to nehtům neubralo :-) a z těch státnic neměj strach, to jsem zjistila, že je právě to nejhorší. Chce to si říct, že to prostě uděláš :-)

      Vymazat
  2. Především gratuluji k titulu!! Lak je krásný, myslím, že v tomto případěje i jeho cena docela na místě :-)) Paráda :)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za gratulaci! :) A z toho laku jsem taky vedle:) fakt se jim to dost povedlo.

      Vymazat
  3. Wow tak ten lak je naprosto nádherný! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Samozřejmě velká gratulace !! :)
    Lak vypadá úchvatně a sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-** normálně tenhle lak mi děsně připomíná ten z řady Brocades

      Vymazat
  5. Nádherné, lak vypadá vážně božsky, budu se po něm muset mrknout :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) jsem ráda, že se líbí. Je to takovej doplněk :-))

      Vymazat
  6. Ty jo ten lak je fakt suprovej :) zvolila jsi perfektně kombinaci s tou krémovou :) Prosím tě, kde seženu jakýkoliv lak od Catrice, at jsem kde jsem nikdy je nemají! :( :D
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!! :-) Ty jo s tou Catrice je problém, u nás v Plzni ji mají jen v jednom z milionu Rossmannů, který tu jsou. Tak co zkusit nějakej eshop?:)

      Vymazat
  7. S tou kabelkou to vypadá moc dobře a fotky hezky ladí s názvem kolekce :-). A moc gratuluju k titulu!

    OdpovědětVymazat