sobota 14. června 2014

Flormar Black Dot

Krásný den,
tak už jsem konečně zpátky! Dneska jsem si pro vás připravila článek o jednom nádherném láčku, který jsem dostala od Romanky. Tímto jí ještě jednou moc děkuju. A o jakém laku mluvím? O flormar Black Dot BD04, který se zdá v lahvičce lehounce do modra, ale na rukou ta barva vynikne mnohem víc. Obsahuje malé černé tečky a hexagony, které na nehtu vytvoří zajímavou strukturu a celkový dojem je prostě skvělý.


foto: Tomáš Kůst

Vzhledem k tomu, že tahle řada v Plzni není, naprosto jsem zajásala když jsem ho z obálky vylovila. K dostání je v několika odstínech, od mléčného až po zářivě růžový, tak budu doufat, že nám je časem taky zavedou. Lakování bylo naprosto v pohodě, štěteček je úzký, čili praktický, dobře se s ním pracuje. Lak rychle schne, nebylo třeba čekat nějak převratně dlouho mezi jednotlivými vrstvami a to ani po nanesení té třetí.




Lak na nehtech (a to dokonce i na nohou) vydržel od úterý do pátku a ani se nehnul, což mě poměrně překvapilo. Za výdrž má tedy jasnou jedničku. Co už bylo maličko horší - odlakování. Protože je těch částeček tolik, dávala jsem lak dolů možná hodinu a u nehtů na nohou to bylo zvlášť zajímavý. To ale k tomuhle typu laků patří a jak se říká, pro krásu se musí trpět! :)





Dejte mi určitě vědět co na tenhle flormárek říkáte, jestli máte některý Black Dot doma a...mějte se prostě moc fajn! :)

Baju

12 komentářů:

  1. Je pěkný, nedávno jsem ho také kupovala. Toho odlakování se budu dopředu děsit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj já vím, koukala jsem předtím na fotku:-) jsem zvědavá, co budeš říkat. Myslím si, že horší odlakování než u tý nový Gabči to není :-D

      Vymazat
  2. Ou tak tento je nádherný!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Je nádherný, ale nevím, jestli si ho koupit skrz to odlakovávání...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle...myslím si, že to za to stojí :-)) vážně.

      Vymazat
  4. Ty brďo! Chváálííím, chválím :) Všecko super, pěkný nový design :) no a k laku ti řeknu akorát Rafaelo (řekne více než tisíc slov) :D:D A mimochodem ti strašně moc sluší tyhle kratší nehtíky, mně se to hrozně líbí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Merci, za to že jsi :-D děkuju moooooc, jsi hodná:* ty kratší nehty jsou hlavně mnohem praktičtější, pomalinku dorůstaj, ale musím říct, že se mi to taky skoro líbí víc :-))

      Vymazat
  5. Oooo, fotky opět nezklamaly ! ♥ Moc se mi na tobě líbí a musím říct, že na nohou mu to taky dost sluší :) Kratší nehty se i mně na tobě zalíbily a nový design blogu chválím. :)

    OdpovědětVymazat