středa 25. června 2014

PLUMdog Millionaire

Ahojky,
tak dnes bych vám ráda představila další kousek z řady Catrice Crushed Crystals, a sice 02 PLUMdog Millionaire. Vůbec nepřeháním když řeknu, že mě tenhle lak naprosto nadchnul, jako ostatně celá řada. Musím Catrice prostě pochválit. Teď mě možná řada z vás ukamenuje, ale mně se líbí mnohem víc, než celá Gabriella Salvete. Ty odstíny jsou všechny taaak luxusní!! Ani jednomu z nich se nedá nic vytknout. Všeobecné slávě se těší především 06 Call Me Princess, která je taková hodně sladká, ale nádherná, co si budem povídat. Tak ale zpět k dnešní "hvězdě". :)

Velké díky patří hlavně Tomovi, skvěle se s fotkami popral :)





 

Základ laku tvoří třpytivá tmavě fialová barvička, která je ovšem doplněna ještě o růžové a modré třpytky. Tohle je prosím fakt, který mě na laku uchvacuje ze všeho nejvíc. Na sluníčku, které samozřejmě během focení ne a ne vysvitnout:), září jako blázen. Štěteček laku je širší, což mi sice až tak nevyhovuje, nicméně stejně se s ním lak nanáší úplně v pohodě. Myslím, že by asi stačily 2 vrstvy, ale já pod tři prostě nejdu a spíš vždycky ještě další přidám. Na fotkách jsou ale vrstvy 3. Bylo vážně hodně náročné ho vyfotit, protože odstín původně připomínal spíš tmavě hnědou a nenechal se přemluvit.






Struktura je samozřejmě písková, ale poměrně jemná, takže se mi o vrstvu laku nic nezachytává, netrhá mi silonky a dá se velmi dobře odlakovat. Jedinou menší nevýhodu vidím v tom, že se mi trochu ošoupaly konečky, ale tak je to prostě u všech tmavších laků. Abych nezapomněla...cena je 85 Kč.






Tak a co na PLUMdoga říkáte vy?:) Která značka podle vás vyrábí nejlepší pískče? Máte rády ty od Catrice?;)

Přeju krásný den

Baju

16 komentářů:

  1. Tak ten je naprosto úžasnej, já si z týhle řady koupila jen ten červenej a ten je strašnej :( ...ale tohle zase nádhera, asi ho pořídím a bude favoritem na podzim My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na podzim bude určitě krásnej :-) a zkus toho červeňáka ještě samotnýho, taky jsem si ho chtěla koupit ;) :P

      Vymazat
  2. Tohle je krasavec, toho bych ráda přivítala i v mé sbírce! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů ten Ti sluší a takový luxusní fotečky fakt hodně povedený článek i láček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju moc Hani :-* tos mi udělala radost :) mně se taky děsně líbí :-D ale vyfotit ho bylo peklo....

      Vymazat
  4. díííky, fakt jsem se zamilovala :-D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Wooooow, I can't breathe!! Opravdu jsi mi vyrazila dech, už jsem se kochala dopoledne na mobilu, ale nešel mi dát komentář.. Já fakt nemám slov :-* Ty fotky jsou úplně profesionální a ten lak je luxus. Neskutečně moc ti sluší, já ho fakt musím mít :DDD Mám ten Call me princess, zrovna nedávno jsem ho lakovala už asi potřetí, to je u mě co říct :)) ale tenhle k němu pořídím taky! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatoooo :-* děkuju moc za pochvalu!!! Jako byla to fuška, jak jsem psala, velkej dík Tomovi a jeho trpělivosti :-D ale určo si ho pořiď, totálně mě dostal a vypadá nádherně i s lesklým povrchem, s tc :)

      Vymazat
  6. Velmi dobře se odlakovává? hmmm, ale jestli ho koupím a u odlakování mi potečou nervy, tak ti to sem napíšu :DD Je nádherný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vááážně :-D odlakovává se malinko hůř než klasický lak, ale vůbec ne jako GS pískáče, jsem s ním maximálně spokojená :-D

      Vymazat
  7. No teda, z těch fotek si snad sednu na zadek - nádherný, skvělá práce ! <3 Odstín je vážně povedený, slintla jsem si :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D haha, jsem ráda, že se líbí :) děkuju moc :-**

      Vymazat
  8. Krásné fotky a ten odstín je boží!

    OdpovědětVymazat