středa 18. června 2014

Sweetie Crush!

Ahojky,
tak dneska bych vám ráda ukázala dva kousky z letní kolekce laků Rimmel, Sweetie Crush. Obecně bych celou tuhle záležitost viděla asi tak, že očekávání byla poměrně velká a nakonec laky zrovna díru do světa neudělaly. Čekala jsem vlny recenzí a nakonec jsem vlastně četla jen jednu - a to u Monči. Musím říct, že mě s tím modrým lakem dost překvapila, v lahvičce se mi na první pohled moc nezdál, ale na rukou vypadá fakt skvěle. :) No, každopádně je pravda, že Rimmel sice nepřišel s ničím převratným, ale zároveň tyhle láčky rozhodně neurazí. Původní plán byl jeden kousek, ale to bych nebyla já, abych mu nepořídila bráchu. :) Cena je teď navíc docela příjemná, v Rossmannu probíhá sleva na celý sortiment Rimmelu a lak vyjde na 52,-.

foto: Tomáš Kůst



První, který se mi líbil úplně nejvíc a pro který mi nakonec došel přítel, byl 008 Sherbet Sweetheart. Krásná letní žlutá barvička obsahující duhovo-zlaté třpytky. Bála jsem se krytí, ale ukázalo se, že úplně zbytečně. Zrovna u tohohle kousku s tím nebyl žádný problém. Lak má malinko hustější konzistenci než třeba GS, ale nanáší se bez problémů. Kryje hned ve druhé vrstvě, ale doporučuji ještě i třetí. Štěteček je klasicky širší, jako u všech jiných laků této značky. Výdrž ani nemusím komentovat, pískáče jsou záruka. Po třech dnech jsem ho odlakovávala neporušený a byl to docela boj. Kvůli třpytkám jsem s ním slušně zápasila.








Druhým kouskem byla moc hezká fialková 011 Violet Swizzle. Zdálo se mi, že k sobě tyhle dvě barvy prostě patří a tvoří ten "nejsladší pár". První zklamání ale přišlo v momentě kdy se ukázalo, že je barva ve skleničce úplně jiná, než pak v reálu. První vrstva neudělá prakticky nic, při druhé si všimnete, že se na nehtu něco leskne, pak pokračujete a zhruba po 6. vrstvě docílíte světlounké fialkové barvy. No a protože já na tyhle nevýrazné odstíny prostě nejsem, spíš bych ho nedoporučila. (Ačkoliv už sklidil nejednu pochvalu!) Odlakování bylo i při mnoha vrstvách mnohem příjemnější, žádné větší třpytky v tomhle laku nejsou.







Tak a mě by dneska zajímalo jaký je váš názor na tuhle limitku a jestli případně nějaký kousek vlastníte. Mějte fajn den!! :)

Baju

14 komentářů:

  1. Nemám žádný, na můj vkus jsou tyhle laky moc slaďoučké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tato kolekce moc nenadchla. Barvičky jsou sice hezké, ale to "cirkusové" balení se mi vůbec nelíbí, takže si žádný pořizovat nebudu.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš tak to mně se právě to balení docela zamlouvá:-) ale jinak je to jasný, většinu lidí tyhle laky moc nenadchly.

      Vymazat
  3. No to by mě asi švihlo - 6 vrstev :-O No nejdřív jsem myslela, že je budu muset mít...:)) ale nakonec jsem i celkem odolala. Vím ale, že pokud si nějaký přece jen odnesu, tak to bude určitě ten žlutý, který mi připadá nádherný a moc ti sluší. A pak ten zelený, protože ostatní odstíny mi dost připomínají ty od GS. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) děkuju moc, ten žlutý je rozhodně lepší, ta fialková mě poměrně zklamala. A máš pravdu, ty odstíny jsou hodně podobné.:/

      Vymazat
  4. Všechny jsou nádherné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji, že má peněženka bude ušetřena :D jak se to víc neblýský glitrama a shimmerem, tak takový nevyhledávám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D no je mi to úplně jasný, Hani! Ten žlutej sice malinko třpytky má, ale co si budem říkat, jsou to hodně jemný odstíny.

      Vymazat
  6. Obě barvy jsou pěkné - jemné a letní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí. Až na těch 6 vrstev je mám taky ráda :-D

      Vymazat
  7. Tak těm jsem já odolala, sice jsem na ně jako zas čuměla stylem... co to tam zas v tý drogerce na mě zkouší :-D jen jsem si nějak nemohla tu barvu vybrat.. ale jsou to pěkné jemné odstíny a já bych řekla, že ti moc sluší, i když tobě to tak nepřijde.. jenže 6 vrstev, to spadli z jahody na znak :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D hezky řečeno a děkuju. Jako já se na ně děsně těšila podle fotek na netu. Ale je fakt, že jsem pak nejdřív taky nevěděla, kterou bych si vzala a chodila jsem kolem nich asi měsíc, než jsem si je pořídila, což se u mě nestává :-)))

      Vymazat