úterý 1. července 2014

True Love

Krásný den,
tak takhle trefně pojmenovali výrobci jednoho člena kolekce Sugar od Gabrielly Salvete. Upřímně řečeno jsem nečekala, že by se mi mohl tolik líbit. Mnozí asi pamatují, jak jsem říkala, že mě tahle limitka úplně minula a že se bez ní obejdu. No...a skončilo to tím, že mám doma rovnou polovinu, čili 3 odstíny. O fialkovém laku už jste mohly číst tady a na světle růžový se teprve chystám.:) No a dnes tedy 05 True Love....

 
foto: Tomáš Kůst :)



Tenhle lak je prostě úžasnej a na léto úplně ideální. Bohužel, zrovna v den focení bylo zataženo a to už jsme se přitom s Tomem viděli někde venku, s barevným koktejlem, no co, tak třeba příště. Ale abych řekla něco víc k láčku. Barva mi připomíná takovou tu klasickou malinovku, kterou vždycky čepovali na koupáku.:) Obsahuje menší a větší bílé tečky, které na nehtu tvoří zajímavou strukturu. Bez nich by to prostě nebylo ono. Kryje ve dvou vrstvách a schne parádně rychle. Díky tenkému štětečku se i moc dobře nanáší, takže jsem byla vysloveně spokojená. Na nehtech ho mám momentálně čtvrtý den a ani se nehne. Je ale pravda, že jsem přes něj dala 2 vrstvy top coatu, mně se prostě takhle líbí víc.






Na začátku si aparát usmyslel, že fotí červenou. :) Nastavení trvalo sakra dlouho, ale musím řct, že se mi výsledek moc líbí. Barva dle mého vážně odpovídá. Co se odlakování týče, je to trošku boj- nicméně menší než s pískáči. Lak jsem kupovala v akci za 60,- , klasická cena je tuším 90,-. Balení obsahuje 11 ml, což je dost slušné.





Tak a to je ode mne dneska všechno.:) Moc doufám, že se vám článek a fotky líbily. Dejte mi určitě vědět, co na tyhle laky obecně říkáte, jestli jste nějaký pořídily a co si myslíte o tomhle konkrétním kousku;)

Mějte se,

17 komentářů:

  1. Pořád mi trůni v poličce a né a né ho nalakovat, tak jako u spousty odstínů :D ještě Ti chybí ten modrý :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D tak ale honem na něj! :-D Ten modrý ke mně prostě nejde, nevím proč, líbí se mi, ale neumím si ho na sobě představit.... dneska jsem dostala od kamarádky druhou lahviku toho světle růžového, tak mám zásobičku :-D

      Vymazat
  2. Je to moc krásná barva! :-) a fotky jsou moc pěkné! :-) já mám dva pískáče a tyhle laky mě moc nezaujaly, ale tak uvidíme :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-)) No jen počkej, to jsem taky říkala :-D pískáče od Gábiny jsou krásný, ale to odlakovávání je pekloooo :/

      Vymazat
  3. Já tě v tom nenechááááám! :D Sdílela jsem ten samý názor, že tyhle laky prostě nebudu kupovat.. :D No sice mám zatím jen ten světle růžový, ale už pokukuji po těch dalších. Opět musím pochválit fotky a láček ti taky moc sluší, ale tobě sluší všechno :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosím těěě :-P děkuju moc, ale jsou rozhodně barvy, který mít nemůžu. Jestli se rozhoduješ pro další, tak tenhle vřele doporučuju :-) i když je fakt, že my se většinou v těch limitkách docela míjíme, vid :-) že koupíme každá jiné odstíny, což je ovšem super, alespoň to není jednotvárné :-))

      Vymazat
  4. Dobře jsi udělala, moc ti sluší. :) A fotky jako vždy krásný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, Romí :-* poslední dobou už nechodím jinam než ke stojanu GS :-))

      Vymazat
  5. Ahoj :) máš skvělý blog! ♥ Sugar od GS mám hrozně ráda. Dostala jsem ten světle fialový na testování a musím říct že ty laky miluju! Tenhle odstín zrovna nemám, ale je úžasný! A tobě na rukou moc sluší! :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :-) děkuju moc, tos mi udělala fakt radost;) GS má fakt jeden lak hezčí než druhý, ale koukala jsem k tobě a musím říct, že ty neonky od Dermacol jsou boží. Včera jsem si pořídila 13 NEON Barbie tuším, takovej ten růžovej se třpytkama a věím, že nebude poslední :-D :-)

      Vymazat
  6. Pokud hledáte kvalitní, levné a krásné oblečení, tak se rozhodně musíte podívat na www.answear.cz ! Mají tam oblečení všech možných značek, stylů, barev a za neuvěřitelnou cenu. Vybere si každý! Dokonce máte možnost zakoupit si i celý outfit!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne nechtíky, skvelé fotky! :)
    Veľmi sa mi tvoj blog zapáčil, len tu nikde nevidím možnosť sledovať ťa cez Google Friend Connect :/

    Na mojom blogu sa tiež rada venujem nail artu, budem rada ak ho navštíviš.
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  8. krasnej odstin ruzovy:) uz mam opsany cislo odstinu, v Plzni si pro nej dobehnu:)

    OdpovědětVymazat