středa 15. října 2014

Dnes jen tak vycházkově...

Krásný den,
dnešní článek vznikl vlastně úplnou náhodou. Šli jsme se projít brněnskými ulicemi, protože se udělalo zase krásně. Tohle je podzim, který mám ráda - barevné listí, větřík a sluníčko. No a tak jsem si řekla, že by byla škoda toho počasí nevyužít. :-)


foto: Tomáš Kůst




Dnes bych se chtěla zmínit hlavně o cardiganu. Máte, nosíte? Můj šatník zahrnuje 5 kusů a nemůžu si je vynachálit. Posledním "úlovkem" byl právě tenhle žíhaný z Tally Weijl (450,-). Černobílou jsem si hrozně oblíbila. Co se mi líbí úplně nejvíc - její kombinace s koženkou. Pokud zamíříte do H&M, nemáte šanci něco podobného minout.




Na tomhle pohodovém outfitu se mi líbí, že se dá různě obměňovat. Když se mi zrovna nechce do červených balerínek, vezmu jednodušše černé a přes cardigan hodím vlněný nekonečný šál vínové barvy. Na ten jsem mimochodem narazila v Kiku. Nemám tenhle obchod nijak zvlášť v oblibě, ale pletené šály, čepice a rukavice na zimu mají perfektní.
Ke cardiganu jsem zvolila stříbrné doplňky (hodinky dovezené z Paříže a náhrdelník z Takka), černou kabelku (Vietnamci) a výrazné, červené balerinky s mašličkou (dovezené z Německa).


   



 



Tak a mě by zajímalo, v čem jste si dnes vyšly vy a co na dnešní outfit říkáte? :-)

Mějte se!!

10 komentářů:

  1. Cardigan nemám, ale začínám ho potřebovat. Nutně. A nejlíp žíhaný, černobílý!:o)) Jsi krásná modelka, děkuju té náhodě, díky které vznikl tento článek:o) Hezký den přeju:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju moc, mám hroznou radost :-) cardigan je opravdu skvělý, jen a jen doporučuji :-)

      Vymazat
  2. Moc krásný outfit...všechny věci se mi moc líbí od kardiganu po botičky :)

    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
  3. Cardigany nosim pomerne casto :-) ale ten tvuj vypada paradne. Ja jsem si dneska vysla v cervenych balerynkach, tmave modrych dzinech a cerne kosili, cele je to korunovano cervenym sakem a cernou salou s cevenymi a zelenymi punticky. :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) tak to jsi měla parádní, podzimní outfit :-))

      Vymazat
  4. Oooh, love it! ♥ ♥ ♥ To je naprosto boží, přesně nějaký takový cardigan sháním. Tobě to neskutečně sluší, oblíkáš se přesně do mého vkusu, přesně takový styl já miluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tak mrzí, že se v tej Praze nepotkáme :-( snad někde jinde, jsi můj člověk :-* :-D

      Vymazat
  5. Mám pocit, že tvoje outfitový články mě budou moc bavit. :) Odstíny černé a šedé ti vážně moc sluší a ten cardigan je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych byla ovšem moc ráda :-)) a děkuju za pochvalu :* :)

      Vymazat