pondělí 20. října 2014

Interbeauty Prague 2014

Krásný den,
o veletrhu Interbeauty Prague 2014 už jste se určitě dočetly z mnoha blogů. Mám hroznou radost, že se o něm můžu rozepsat i na tom svém, protože jsem se ho díky pozvánce také zúčastnila. Ale tak pěkně popořádku. Nejdříve bych chtěla poděkovat Nikol, která mě oslovila za společnost European Beauty Distribution a.s., která provozuje internetový obchod modelaznehtu.cz. Nabídka spolupráce a pozvánka na veletrh mi udělaly obrovskou radost, ta se ovšem ještě vystupňovala, když jsem zjistila, jaké možnosti pro mě a hlavně pro vás nabízí. 




No a já vám hnedka řeknu proč. Modelaznehtu.cz je - jak jsem se dozvěděla - v ČR výhradním distributorem značek China Glaze, CND, Cuccio, Nubar, Thuya, NSI a dalších. Protože z vlastní zkušenosti vím, že si každý laky za podobné ceny pořídit nemůže, měla jsem obrovskou radost, když jsem zjistila, že budu dostávat produkty k recenzím a navíc další PRO VÁS do soutěží. Samozřejmě dám vědět hned, jak se bude něco podobného chystat! Z milé půlhodinky s Nikol mám opravdu skvělý pocit, který ještě podtrhl úžasný dárek - taštička plná laků a dalšího "příslušenství". Obsahovala konkrétně 2x Nubar, 3x China Glaze, špachtličku na zatlačení nehtové kůžičky, voňavé máslíčko Cuccio a pilník. Opravdu ještě jednou moc děkuju!!!






Don´t Hang Up, #loveit

LOCO-MOTIVE, LUG YOUR DESIGNER BAGGAGE, NICE CABOOSE!

Zároveň se těším, že to bude pro nás s blogerkama šance se poznat a častěji potkávat, jako se to konečně podařilo nám s Romčou z Malého koutku krásy, která si s laky neskutečně vyhraje a já proto nevynechám jediný článek. :-)




Na výstavišti v Holešovicích jsem se bohužel moc dlouho nezdržela, nicméně jsem zjistila, že hlavními kategoriemi veletrhu jsou kosmetika, manikúra a pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo. Více informací o veletrhu ZDE. Já jsem se jako správný závislák pohybovala především v části nehtové. Ještě štěstí, že nebylo tolik času, protože jinak by má peněženka zaplakala. :-) Nakonec jsem zašla na menší nákup ke stánku Tasha, kde jsem pořídila dva pilníky, calciový gel na regeneraci a výživu a zářivý láček. Dále pak ještě pár ilustračních fotek. :-)



 














Doufám, že máte z téhle zprávy stejně velkou radost, jako já. Soutěže už jsem plánovala dlouho, takže se moc těším. Kdopak z vás byl na veletrhu a co jste pořídily? :-) Dejte mi určitě vědět!!!

Pa,

Baju

9 komentářů:

  1. Já jsem nebyla, ale dokážu si představit, kolik jsem ušetřila :D Takový veletrh musí mít lákadel.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám teda velkou radost i za tebe! Nikolka vybrala moc dobře :) Těším se na další články a jinak vám to s Romčou moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc :-)) to určitě vybrala, je to parádně laděné na podzim :-)

      Vymazat
  3. Jste holky tak krásné :) a gratuluji ke spolupráci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to je sranda, přesně ty samý Nubary jsem si tam koupila :DD Měla jsi vážně krásný odstíny v balíčku, ten hnědej bude vypadat skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) já už se těším na tvůj článek, abych omrkla nákup :-)) Nubary jsou krásný, ale stejně mám největší radost z Loco-Motive :-D

      Vymazat
  5. Aaaaach, já bych se tam vrátila :D A nejlépe s váma oběma holky. Moc vám to sluší :) Hlavně z toho důvodu, že my bychom si tam rozuměly a možná toho prošmejdily a nakoupily víc :D Já takhle neměla moc možnost se někde kochat půl hodiny u stánku a vybírat, jelikož mé příbuzenstvo pro to nemá moc pochopení :D Jak už jsem psala u Romči k článku.. potřebovala bych nejprve články jako inspiraci a až potom tam jet a nakupovat :D Vidím tolik věci, které jsem prošvihla!

    OdpovědětVymazat