neděle 12. října 2014

Podzimní inspirace

Ahojky,
hrozně se omlouvám, že jsem se zase takovou dobu neozvala. Událo se plno nových věcí, ta hlavní - přestěhovala jsem se do Brna, kde momentálně studuji na FF němčinu. Naštěstí je tu Tom se mnou, a protože už si přijdem dostatečně aklimatizovaní, rozhodli jsme se, že s blogem zase pohneme dál. Vzhledem k tomu, že jsem se už v minulosti ptala, jestli byste byly pro případné rozšíření o nová témata - a většina z vás byla pro - rozhodla jsem se nafotit svůj první outfit. Jestli je povedený a chcete vidět případně další, napiště mi dolů do komentářů. :-)

foto: Tomáš Kůst

Dnešní fotky vznikly v okolí hradu Špilberk, kam jsme se vydali na prohlídku. Klasický okruh jsme bohužel nestihli, a tak na nás zbylo jen vězení. :-D Nicméně - přežili jsme a fotili a fotili...




Musím říct, že nejsem člověk, který by šel tvrdě proti proudu a určoval si vlastní styl. Ráda se naopak nechávám inspirovat a podléhám "posledním trendům". Co mi nesmí na podzim ve skříni chybět? Kožená bundička, svetříky (střihově vpředu kratší, vzadu o něco delší), nekonečné šály (a jakékoliv jiné šály :-)) a TEN styl bot, který nedokážu úplně pojmenovat, ale naprosto ho miluju. Nakupuji v klasických obchodech jako je H&M, C&A, Reserved a pro botky zajdu většinou do CCC nebo Deichmanna.




bundička Camaïeu






oblíbená kabelka, která už má chudák sedřené zapínání


botky CCC


Ve svém dnešním outfitu jsem se cítila neskutečně pohodlně. Jediné, co mi momentálně otravuje život (ale s oblečením nesouvisí) jsou vlasy. Jednak mi odrůstá ofina a nejde s ní pořádě nic dělat, a jednak se nemůžu rozhodnout pro novou barvu. Už mě nebaví černá, ráda bych se vrátila k hnědé, ale stahování barvy u mě nepřipadá v úvahu.  






No a na co nesmím závěrem zapomenout je určitě lak. Omlouvám se za své krátké nehty, ale absence myčky nádobí se viditelně projevila. :-( Snad zase rychle dorostou. V každém případě už jsem se naladila na podzimní vlnu, a tak se barevné spektrum opět proměnilo. Příští týden se dozvíte víc, ale dnes bych vám chtěla představit lak z nové kolekce S-he stylezone. Já vím, že tuhle značku plno z vás zrovna nemiluje, ale už jste viděly nové odstíny? Dokonalost. Já jsem vybrala č. 260, barvu velmi těžko popsatelnou. Na denním světle totiž vypadá jako tmavě modrá, naopak pod umělým háže odlesky do fialovorůžova. Jsem z ní naprosto nadšená a rozhodně doporučuji!!!








Tak a to by bylo pro dnešek vše. :-) Dejte mi určitě vědět, co říkáte na mé dnešní oblečení, jestli byste něco změnily a jestli se mu mám věnovat na blogu i do budoucna. Jo a... rozhodně se zajděte mrknout do DMka, S-he se docela vytáhla. ;-)


Mějte se,

Baju

8 komentářů:

  1. Rukavice, Baru. Jsou hnusné, já vím, a většina je nesnáší, ale pro nehtomilky je to nutnost. :(
    Lak je krásný, ale moje zážitky s S-He mě nepřesvědčí znovu tuhle značku kupovat :D Moc se mi líbí kabelka a s šálami si můžem notovat :) A sukni máš odkud? Podobnou sháním...
    Přeju, ať se ti v Brně líbí a skvěle studuje! ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru :-) máš samozřejmě pravdu, ještě jsem je nekoupila, ale je to nevyhnutelné. První dny tady mi nehty naprosto odrovnaly. Sukni jsem koupila klasicky v "háemku", vyjde tam na 129,- a fakt vydrží :-)

      Vymazat
  2. Tobě to tak sluší ! Ten outfit je je přesně dle mého gusta a úplně jsem se zamilovala do těch botek.
    S-he nemusím, ale taky se u mě najdou 1-2 kousky, co mám ráda a tenhle odstín je krásnej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-* tos mi udělala fakt radost. Jsem ráda, že se líbí. :-) Ty botky jsou úplně skvělý a za 699,- si myslim, že dost fajn. Co se laku týče, já si myslím, že ještě minimálně 1-2 vyberu :-)

      Vymazat
  3. Tééééda, ty seš kočka :) Strašně moc ti to sluší a oblíkáním ses mi přímo trefila do vkusu, určo pokračuj. Ráda se někde inspiruji a takové články mám ráda :) Jsem taky moc ráda, že už jste zabydlení a že budeš (snad) přispívat teď častěji. Chyběly mi tvoje články... nevěděla jsem moc, co kupovat, když jsi nepřispívala :D :D vždycky mě na něco namlsáš. Naposledy s glitrovym lakem od Catrice, který jsem samozřejmě koupila, jen ale růžový :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi hrozně hodná :-) Tvoje komentáře mi prostě vždycky zvednou náladu, děkuju :-* Jako je mi jasný, že to není nic originálního, vídám za den plno holek s podobnou bundou i botkama, ale tak co. :-) A myslím, že teďka už budu určitě přispívat častěji, už mi to chybělo. :-))

      Vymazat
  4. Tak jo, tak já už taky začnu komentovat, ne jen číst a kochat se fotkama:o)) Máš krásné fotky, outfit jsem si zamilovala na první pohled a určitě se těším na další a za nehty se neomlouvej, mám moc ráda krátké, když jsou pěkně upravené, jako ty Tvoje:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasněěě - jen komentuj, to je třeba:-)) jsem moc ráda, že se líbí a děkuju za pochvalu :-)

      Vymazat