neděle 25. května 2014

A zase ta stříbrná

Krásné nedělní odpoledne všem,
konečně jsem se dostala na chvilku od učení a nafotila vám svou dnešní kombinaci. :) Po delším rozhodování jsem zvolila modrozelený láček od naší oblíbené P2ky - 130 fresh sister a k němu hned dvě stříbrné - pískový lak od Rimmel - 007 Shooting Star a zdobící od Golden Rose č. 107.



Myslím si, že jednotlivé láčky moc dobře znáte. Nemá cenu se vyjadřovat k německé P2, víme - známe - chceme, ale nemáme. Třeba nás časem někdo vyslechne a She zmizí nadobro z našich drogerií. Ne, že bych proti ní něco zásadního měla, ale jednak se mi moc nelíbí obaly a jednak je P2ka prostě mnohem atraktivnější a s větším sortimentem. Co se pískového laku Rimmel týče, dnes už ho můžete sehnat za krásných 40,-. Skvěle drží, na nehtech dobře vypadá a ani odlakování není takový horor, na jaký jsme zvyklé u GS. Nejvíc se mi líbí v kombinaci s klasickými, lesklými laky. :) No a Golden Rose nail art láček je moc fajn. Obecně mě takhle značka dost překvapila, protože nabízí za pár korun moc hezké a netradiční barvičky.
  

 
 



Tak a to je ode mne dnes vše. :) Přeji všem krásný zbytek víkendu a těm, co budou v nejbližších týdnech státnicovat, hodně úspěchu. Těším se na všechny komentáře.



9 komentářů:

  1. Oooo, žasnu! To je tááák strašně krásný. Láček od p2 úplně boží barva a takhle zkombinovné to je slast pro oči :))

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá božsky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasná kombinace :) tyhle barvičky k sobě neskutečně pasují. Bčera ségra, já jedu do Drážďan. Tak já na ní kup mi nějakej lak od p2 ani jsem neřekla jaký, že jsem si říkala ta se netrefí pic ho trefila se do obou. Vybrala 2 písláče který mám Lovesome a Adorable to je konec :DDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že se líbí :-)) děkuju :) No to se přesně stává :-D ale stejně je to supr pocit, mít další P2! Kdybych v říjnu vážně odjela do Chemnitz, tak mi pak budete psát a já vám je budu dealovat do Čech :-D

      Vymazat
    2. Dneska mám v plánu si tohle vyrobit, tak snad se k tomu dostanu :D

      Vymazat
  4. Barvičky jsou super! Celý je to svěží a příjemný. :) No a vystihla jsi to naprosto přesně s tím P2 :D

    OdpovědětVymazat