pátek 23. května 2014

Dnes trocha třpytek

Krásný večer všem,
vím, že už je asi malinko pozdě, ale dřív jsem se k dnešnímu článku bohužel nedostala. Vzhledem k tomu, že se mi podařilo konečně sehnat jeden úúúžasný top-coat od essence, hledala jsem, co by se k němu asi tak hodilo. Naprosto se nabízela kombinace s nějakou tmavou barvou, ale to už jste určitě zahlédly na tolika blozích, že jsem si říkala, že zkusím pravý opak, a to kombinaci s bílou. :)

foto: Tomáš Kůst

Návod je jednoduchý, nejdříve jsem použila klasickou bílou barvičku od She, o tomhle laku už jsem psala, jsem s ním maximálně spokojená, kryje ve dvou vrstvách, nehoustne, prostě supr.:) Druhým pak je krasavec jménem "cool breeze", jde o efektový TC od essence č.16 a netuším jakou náhodou mi za něj na pokladně řekli 29,90,- tak jsem se ani moc nebránila :) Je dost složité ho nafotit, protože háže všechny možné odlesky, ve stínu a na přímém slunci do modrofialova a na denním světle (v místnosti) jak vidíte spíše odlesky do žlutooranžova. Nicméně jsem s ním naprosto spokojená, svou práci odvádí skvěle. Jen jsem zvědavá na to odlakování, to bude horší.:)







Tak co, líbí? :) Má někdo z vás tenhle nebo podobný top-coat? Přijímám návrhy na další možné kombinace ;)

15 komentářů:

  1. Vypadá to fantasticky!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super mám ho taky (Cool Breeze) a pořádně jsem ho ještě nezkoušela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani tak to určitě zkus :-) tenhle tc bude dokonalej přes všechny barvy:) původně jsem si omylem koupila million dollar baby a to není ono, tam jsou ty třpytky mco velký, ale tohle je prostě supr <3 bohužel ty třpytky na fotkách tolik nevyšly, ale fakt se mi to líbí:-)

      Vymazat
  3. Hodně pěkné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Hmmm, na té bílé to vypadá moc pěkně. :) Já ho teda nemám, ale mám trochu podobný, kde jsou teda spíše šupinky, ale v lahvičce se tváří podobně chladně jako Breeze Cool a je jím Night in Vegas taky od Essence. Na bílou jsem ho jednou zkoušela a vypadalo to moc hezky, jen se to absolutně nedařilo vyfotit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) děkuju moc, tady byl taky poměrně problém to vyfotit :( ve skutečnosti hází šupinky tolik odlesků a tady jsou jen ty světlejší z nich..

      Vymazat
  5. Téda, vypadá to fakt dobře! :) Hlavně je to změna po všech těch tmavých, na které to každý dává :) Líbí se mi, že je to nevšední.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu :) ale u tebe se mi to líbilo strašně moc:) navíc tam u té tmavé byly vidět zase spíš ty modré odlesky a to má taky dost do sebe. Btw copak odlakování? Dneska se na to chystám a moc se netěším :-D

      Vymazat
    2. Jéžiš, děkuju :) Jo je pravda, že když jsem to zkoušela na světle růžovou, že to bylo spíš takový žlutý a oranžový a míň modrých odlesků, ale taky to vypadalo dobře :) No odlakování teď popravdě moc nevím, ale nemyslím, že to bylo něco strašnýho. Horší bylo dávat dolu včera třpytkovej pískáč od Gabriellky :-D

      Vymazat
  6. Hrozně se mi líbí na té bílé, když háže odlesky do žluta, to je naprosto perfektní :)

    OdpovědětVymazat