úterý 6. května 2014

Zlatý nail art

Krásný den,
pořád ještě si nejsem úplně jistá, jestli to, co na nehtech tvořím, můžu pokládat za nail art.:) Jak už jsem nedávno hlásila, pořídila jsem si jednu z nových neonek od Coloramy. Tak hrozně jsem ji chtěla vyzkoušet, až mě ji nevím jak napadlo zkombinovat s bílou a zlatou. Původně jsem chtěla nechat alespoň jeden prst úplně čistý, bez zdobení, ale vypadalo to tak nějak nedokončeně. Ačkoliv jsem si vždycky říkala, že by mi vadilo mít na každém prstu nějakou tu ozdobu, na tohle jsem si rychle zvykla.

foto: Tomáš Kůst

Nebylo to vlastně nijak náročné, jen se nějak poprat s proužky na pravé ruce. Základní dvě barvy byly tedy meruňková a bílá, dále jsem potřebovala zlatý zdobící lak a třpytky, no a na závěr top coat. Ale lepší než vám tu o nich jen vyprávět bude ilustrační foto:





Abych tedy jednotlivé produkty přece jen představila: prvním z nich je už zmiňovaná Colorama č. 242. Je to vážně krásná barvička, taková neonová meruňková. Na nehty se dobře aplikuje a drží jako přibitá. Cenu je těžké vzhledem k různým akcím určit, ale momentálně mne tenhle láček vyšel na 27,-. Další důležitou součásí je klasická bílá od She č. 115. Moc lidí mi to nechce věřit, ale je to supr lak, kryje ve dvou vrstvách, na nehtech drží a výborně se aplikuje. Cena tuším 60,-. Na jednotlivé proužky jsem pak použila zdobící lak zn. Golden Rose č.129, tyhle laky už jsem v předchozích článcích taky zmiňovala, sehnala jsem je v malé, zapadlé drogérce za cenu 48,-. Barva třpytek je přesně taková zlatá, kterou už dlouho sháním a najít nemůžu. Je to lak z Kik - Paris Memories za 25,- ale službu udělá, mám ho už nějaký čas a vůbec nezaschnul, naopak je krásně tekutý. No a závěrem věcička, kterou má určitě i plno z vás a bez které by ani nail art být nemohl. Top coat essence better than gel nails!! 


Mám tenhle nail art na nehtech už pátý den a žádný z laků se ani nehnul. Je mi skoro až líto se ho zbavovat, i když další laky a variace už volají!:)



Tak a ještě jednotlivé nehty:


Jsem opravdu zvědavá, co na dnešní "lakovací" post řeknete. Rozhodně mi dejte vědět do komentářů! ;)

10 komentářů:

  1. Musím pět oslavnou chválu všude .. jsi fakt moc šikovná a je to paráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D děkuju moc, Péťo :-* jsem fakt moc ráda, že to říkáš zrovna ty:-)

      Vymazat
  2. No tak to je nádhera! :) Asi si ten lak od Maybelline pořídím :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!!! :-) Jako já jen doporučuju, tenhle a ten růžovej jsou prostě dokonalý :-)

      Vymazat
  3. To je tak krásný a navíc na takových nehtech ! :) Teda jako stydím se, ale o těch Maybelline slyším dnes poprvé. Každopádně ten odstín vypadá báječně a docela nad ním uvažuju.. jenomže mám teď ze všech stran nějak naobjednáno, takže jen aby mi to vše vyšlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a z toho mám právě strach, co sis všechno objednala:-D a modlim se, aby balíček dorazil co nejdřív:-) Jinak tu Coloramu rozhodně zkus, jsou na léto jako dělaný:-)

      Vymazat