středa 14. května 2014

Žluťásek do sbírky

Krásný den,
víte jaký to je pocit, když najednou přestane rodičovstvo protestovat proti tomu, co vás baví a ještě se vám dostane i určité podpory? Mně to teda udělalo radost neskutečnou, když za mnou přišla mamka s tím, že byli v Německu a museli mi prostě nutně přivézt nějakej láček. Neumím si absolutně představit jak stojí u regálu a dohadují se o barvách!:) Každopádně jsem fakt moc ráda, protože mi dovezli nááádhernej kousek. Mou oblíbenou značku P2 v supr odstínu 010 tropical heat. 

foto: Tomáš Kůst

Je mi úplně jasné, že tahle okrová barvička nebude úplně pro každého, ale pro mě jsou barvy jako žlutá, modrá a zelená objevem letošního jara/léta. Je to zvláštní, jak se člověku mění časem vkus.:) Ale abych se dostala k věci. Jde o krásný žlutý - okrový odstín, který má až takový zlatavý nádech. Lak obsahuje i jemný perleťový shimmer, který je docela patrný a dodává laku na atypičnosti. Štěteček laků P2 je pro mě úplně nejlepší, co může být. Jednak je poměrně široký, takže pokryje značnou část nehtu a je krásně zaoblený, takže se dostane až ke kůžičce. S pigmentací a rychlostí schnutí jsem taky moc spokojená. Lak sice schne do lesku, ale ne nějak výrazného, proto jsem ho v závěru přetřela top coatem.



 



Pokud bych měla srovnat původní a nové balení, tak se musím přiznat, že ať tak, či tak, jsem do P2ky naprosto zamilovaná. Dříve byl obsah lahvičky 10 ml, teď už je to 12 ml. Co se ceny týče, nemůžu bohužel porovnat, pokud tedy má někdo z vás přehled, prosím o info.:) Balení to rozhodně není cestovní, laky jsou poměrně těžké, ale vypadají krásně.



Za mě má tahle značka jen jeden velký nedostatek...není k dostání tady u nás!:( Moc by mě zajímalo, jestli zn. P2 znáte, jak jste s výrobky spokojené a co říkáte na mého žluťáska!:)

Mějte se hezky

Baju

18 komentářů:

  1. Tedaaa, na tobě vypadá super, to bych fakt nevěřila.. koukala jsem po tý limitce, ale neodnesla si nic, právě kvůli tomu šimru, ale vypadá luxusně.. My Small Happinesses :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-)* ty jo já bych si ho asi taky sama nevybrala, ale když ho teď mám, jsem z něj paf :-)

      Vymazat
  2. Ty máš skvělé rodiče! To je od nich fakt strašně milé :) Škoda, že mně už se to stát nemůže. A lak samozřejmě super, i přesto, že žluté na nehtech neholduji. Na tobě vypadá fešně a hlavně! Je to p2! Já už se na ně třesu, až pojedu nach Deutschland :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) děkuju moc :-* taky se těším, až tam vyrazím!! Naši se teda vysloveně překonali, musím říct :-D

      Vymazat
  3. Vypadá nádherně :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Máš dokonalé nechty. Tá žltá ti úplne sadla, nemám slov :) Kika

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný, no mně se líbí hlavně ten obal-vršek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D chtělo by to skleničku s fialovým obsahem, viď? :-P :-)

      Vymazat
  6. Žluťásek ti vyloženě sekne, opravdu se mi na tobě moc líbí. :) S nedostatkem souhlasím, někdo by to měl napravit ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děěěěkuji moc :-* :-D no! To už fakt darmo mluvit, všichni ji tu chtěj, ale nikdo s tim nic nedělá. Sepíšem petici!:D

      Vymazat
  7. Jak žlutou nějak extra nemusím, tak tenhle se mi i trochu líbí. Jinak souhlas p2 chci v ČR :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, ona to prostě není typická žlutá :-) Zorganizujem zájezd za hranice :-D

      Vymazat
  8. Žluté laky moc ráda nemám, ale tenhle je naprosto úžasný!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) ty jo já jsem tak ráda, že ste mi ho všechny schválily, děkuju <3 :-)

      Vymazat