čtvrtek 28. srpna 2014

Balíček přímo z Ráje!

Ahojky,
jak jsem slíbila, dnes bych vám ráda v rychlosti ukázala obsah balíčku, který mi přišel z rajnehtu.cz. Hned ze začátku bych chtěla moc poděkovat především paní Babůrkové, se kterou jsem byla celou dobu v kontaktu. V únoru jsem zakládala tenhle blog, protože mi přišlo, že obecně není tolik stránek, které by se zaměřovaly jen na nehty. To jsem se ovšem hodně spletla. Blogů jsou mraky a holky jsou neskutečně šikovné. Proto jsem moc ráda, že jsem mohla i já získat tuhle příležitost.


Kromě výběru určitých produktů k ozkoušení mi nabídli i psaní článků do internetového magazínu. Ráda bych tuhle možnost využila a doufám, že i využiju, ale bude to chvilku trvat. Nicméně teď už k balíčku. Domluva byla blesková a velmi milá, druhý den jsem ho měla doma. Byl naprosto vzorně zabalený a zalepený.


Byla jsem vážně hodně překvapená, jak moc si na balením dali záležet. Po rozbalení jsem našla plno pěnových hoblinek, které zabraňují poškození výrobků. No a to nejlepší bylo schováno v bublinkové fólii dole! Miluju ten pohled, když jsou láčky pohromadě- oukej, to asi není úplně normální! :-) Přišly přesně ty, které jsem si objednala a v naprosto neporušeném stavu!





Snažila jsem se vybírat tak, aby byly laky každý jiný jak barvou, tak konzistencí. Značku flormar všichni dobře známe. Nádherná matná neonka mě vážně dostala, ale budu si muset pospíšit, abych ji stihla nalakovat ještě "v létě". Další láček od flormaru "jelly look" schne do vysokého lesku a tuhle starorůžovou barvu miluju. Na podzim jako vyšitá. Druhou značku možná někdo z vás zná, pro někoho bude asi novinkou, nicméně já se přiznám, že jsem Fantasy Nails neznala. Už teď si mě jejich laky získaly svou barvou a nádherným balením, takhle to má vypadat! Tak ještě uvidíme co výdrž, ale to už se nechte překvapit!!!! :-)

Mějte krásný den,

25 komentářů:

  1. Taky mám láčky od nich :))) Dneska jdu přímo lakovat a v příštích dnes bude recenze :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se moc těším, jsem fakt mile překvapená jak to tak běželo jak po drátkách :-)

      Vymazat
  2. Super, jsem zvědavá na články a ted si vzpomínám, já tam vlastně kupovala 2 laky od Flormaru :D, který normálně v drogeriích nebyly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, oni tam maj v nabídce fakt hodně odstínů. No a články už promýšlííím :-)

      Vymazat
  3. Páni! Moc pěkné! :) Ta starorůžová je fakt zajímavá! :) Fantasy Nails taky neznám, těším se na recenzi. :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, budu se pak snažit. Přesně, ta starorůžová je prostě krásná barva, která by neměla žádný lakomaniačce chybět :D

      Vymazat
  4. Pěkný laky jsi vybrala a těším se s tebou, Baju. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké barvičky. Mám tu matnou neonku od Flormar a je super. Teď přes léto jsem jí dost vynosila :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nejdřív nalakovala ten bílý pískáč, ale růžovka ho bude následovat :-)

      Vymazat
  6. Líbí se mi ten odstín Jelly look, užij si nové laky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, že bych si to i tipla? :-)) A děkuju moc! :-)

      Vymazat
  7. Pěkné laky jsi si vybrala, také jsem byla oslovena a byla jsem moc ráda, že s tímto eshopem mohu spolupracovat. Dodání bylo jak říkáš rychlé a balení precizní. Vybrala jsem si dva laky od Flormar (jeden matte a druhý black dot), jeden od Fantasy nails a samolepky.

    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé :-) tak to se k tobě musím hnedka podívat :-) a jak jsi byla spokojená s tím Fantasy??

      Vymazat
    2. Zatím jsem lakovala pouze Flormar, článek mám připravený k publikaci na začátek zaří, kdy budu na dovolené. Fantasy jsem zatím nelakovala, tak uvidíme ;)

      Fotka balíčku je na mém facebooku...

      Vymazat
    3. Tak se budu moc těšit a už tě ofiko sleduju! ;-)

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. :-) to jsem ráda, že se líbí. A ten bílý Fantasy je pískovej a vzpomněla jsem si na tebe hned jak jsem nalakovala, je tak jemnej, že se odlakovává fakt hravě. :-)

      Vymazat
  9. Moc ti gratuluju! To musí být úžasnej pocit :) Moc ti to přeju a doufám, že se nabídky budou dál jen hemžit pro tak šikovnou blogerku :)

    Výběr samozřejmé chválím, ten pohled vášnivou lakomaniačku potěší a zahřeje u srdce (to můžem pochopit jen my, lakama narušená stvoření) :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsi hrozně hodná :-* a jsem ráda, že se výběr líbí, jsem docela nadšená z toho bílýho pískáče, je to takový netypický :-) no a obecně, laky prostě člověku udělaj radost, to je jasná věc :-D :-*

      Vymazat
  10. No ne - on Ráj nehtů prodává značku Flormar? To je pro mě, která u sebe ve městě v drogérii tuhle značku nesežene, dobrá zpráva.
    Za to značku Fantasy Nails vůbec neznám, tak se těším na recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano :-) na jejich stránkách najdeš vážně hodně věcí, navíc probíhají i různé slevy :-) O Fantasy Nails už se chystám napsat článek, jen to nafotit!! :-))

      Vymazat
  11. Vybrala sis moc krásný laky :) Jdu se na jejich stránku hned kouknout
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Supr, doufám, že něco vybereš. Jsou to navíc fakt příjemný lidi :)

      Vymazat