pátek 1. srpna 2014

NEON Barbie

Krásný den dámy,
předně se chci hrozně moc omluvit, že jsem se tak dlouho neozvala. Už druhým rokem jsem se podílela na organizaci Mezinárodní letní jazykové školy v Plzni a čas byl opravdu relativní pojem. Ze směn jsme prchali rovnou na akce, na noční směny a zase ranní...prostě toho bylo moc. Teď už se ale konečně vrhám na psaní.

foto: Tomáš Kůst

Jak jste určitě zaznamenaly, hitem letošního léta byly a stále jsou neonky. Všimla jsem si jich hlavně u značky Dermacol. Pidi balení, která by měla údajně obsahovat 5 ml mi vlastně vyhovují, mají totiž reálnou šanci na vypotřebování. :) Cena jednoho láčku je mimochodem 39,90. Krasavec, kterého vám chci dnes představit, je č.13 NEON Barbie. Abych pravdu řekla, zaujal mě na první pohled. Jednak se mi hrozně líbí malinké skleničky laků, vysloveně mi sedl úzký štěteček a hlavně ta úžasná, zářivá barva, obsahující modrofialové třpytky.





Takže jak jsem řekla....na pohled úžo, ALE! Už během aplikace začal lak mírně houstnout, sice to nebylo nic, s čím bych nemohla pracovat, ale stejně jsem z toho byla trochu otrávená. Výdrž bohužel rovněž pokulhává. :( Byla jsem vážně zklamaná, protože mám z téhle kolekce asi 4 laky a dva z nich mi držely jako přibité. Tenhle lak se ale rozhodl, že bude dělat problémy. Hned první den večer se mi malinko naštípl na prsteníčku a do druhého dne se prasklina hned zvětšila. Tááákže jsem ho odlakovala- to je mimochodem docela děs- a zase nalakovala- a!!! co myslíte? Zase se odštípnul! Je mi to hrozně líto, ale těm, kteří neradi lakují často a vyžadují od laku delší výdrž- rozhodně nedoporučuji. Aby ale závěrem zaznělo alespoň něco pozitivního- štěteček je za 1*, už dlouho mi žádný tolik nevyhovoval, asi si ho po vypotřebování schovám. :)



 



A jak jste na tom s neonkami vy, máte nějakou od Dermacolu? A drží vám?? :)

Hezký víkend,

8 komentářů:

  1. Jééééééééééé, konečně ses nám ozvala!! :)) Těšila jsem se na tvůj článek! Jako vždy moc zajímavý a krásně nafocený. Ohromily mě bubliny, to vypadá tak úžasně! :) Chvíli jsem přemýšlela, co takový efekt udělalo :D

    Tenhle kousek vypadá fakt pěkně, ale co čtu, tak dělá samoou neplechu. Je to škoda, jinak by snad neměl chybu. Jak už víš, tak mám žlutou a s tou problémy vůbec nebyly. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) to jsem hrozně moc rááááda, děkuju :-* jasně, koukala jsem, že jsi byla moc spokojená. Já tu žlutou ještě nezkoušela, ale děsně se na ni těším, vypadala u tebe skvěle :-) právě, že ostatní neonky bez třpytek mi problém nedělaly, tak nevím, ale je to škoda každopádně :-(

      Vymazat
  2. Akorát jsem tu před pár dny byla, protože jsem si říkala, že jsem snad něco prošvihla, anebo jestli mi neblbne postranní kolonka s blogy - že se u tebe přestala aktualizovat. :D Taky jsem ráda, že jsi zpět. O laku jsem zatím neslyšela nic pěknýho. Skoro jsem si ho vzala, ale najednou se mi naživo nějak nelíbil. Každopádně na tobě vypadá pěkně a škoda těch jeho výtržností. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D no jo, během jazykovky to fakt nešlo bohužel, i když jsem lakovala, tak nebyl čas fotit. Teďka zas frčíme na dovolenou, ale pak!!!! Pak se do toho zase pořádně dám. Jsem ráda, že ty jsi taková poctivá, alespoň mám pořád co číst a čím se kochat :-)

      Vymazat
  3. Vítám tě zpět, je fajn, že ted bude trochu času více na psaní. Nikol taky psala o neonovým dermacolu a velká nespokojenost, takže je budu míjet velkým obloukem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hani :-) budu se ozývat z dovči na fb, a pak hnedka připravím článek o novinkách za červenec :-) už mi to blogování děsně chybí a vy taky! :-) jinak ty Dermacoly jsou hrozně fajn, myslím si, že hlavní problém tohohle jsou ty třpytky..vypadávaj a s nima se pak odtrhne kus laku. Ty zbylé jednobarevné neonky jsou super a vydržely několik dní. :-)

      Vymazat
  4. Krásný odstín už se těším až ho nalakuju..:) Ale času je nějak málo a laků pořád víc a víc...:D Nevím jak to dělám..:D A abych nezapomněla super fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-) no jako krom té výdrže je fakt parádní :-) a s těma lakama...to je přirozenej vývoj, to znááám :-D těším se na další tvé články :-)

      Vymazat