středa 20. srpna 2014

Podzimní Ombré

Krásný den,
ačkoliv to hodně nerada říkám, léto se nám chýlí ke konci a podzim na sebe nenechá dlouho čekat. Právě to mě inspirovalo ke kombinaci, kterou bych vám dnes ráda ukázala. Ještě pořád se jedná o teplé tóny, které vnímám právě jako přechod mezi létem a podzimem.


Ráda bych vás upozornila na právě probíhající výprodej laků Gabriella Salvete. Ve slevových stojanech prodejny Rossmann je nyní koupíte za 39,90. Musím říct, že jsem vysloveně zajásala, protože jsem objevila přesně ty barvy, na které jsem si už dlouho dělala zálusk. Jednou z nich je i krásná zlato-oranžovo-okrová barva č. 150. A právě tenhle odstín najdete i na fotkách na mém prsteníčku a malíčku.


Dřív, než o každém kousku něco málo řeknu, vám je dopředstavím. Na ukazováčku najdete zajímavý odstín se zlatým shimmerem, který mimochodem nezůstává jen v lahvičce, Dermacol č. 117 a přesně uprostřed se nachází další Gábina z kolekce Stars 03 Intense Coral.


Gabriella č. 150 má klasický, spíše užší štěteček, který mi naprosto vyhovuje. Barva je bohužel dost světlá, takže bylo nutné nanést 3-4 vrstvy, nicméně se vážně dobře odlakovávala, takže to není žádná tragédie. Dobře držel, neodlupoval se, prostě spokojenost. Intense Coral od GS se mi líbí z pískové kolekce snad úplně nejvíc. Na sluníčku ho nikdo nepřekoná, miluju tu kombinaci se zlatými třpytkami A!! Navíc ani odlakování není žádné drámo. Samozřejmě- jde to hůř než klasické laky, ale neobsahuje žádné větší třpytky, takže ok. Posledním kouskem je zmíněný Dermacol. Hodněkrát už jsem četla, že vám tahle značka moc nevyhovuje a že třeba ani žádný lak nemáte a nechcete. Já mám dermacolí kousky asi 4 a rozhodně by se mi líbila ještě jejich zlatá. Jako plus vidím barvy, úzký štěteček se kterým se dobře pracuje a výdrž. Mínus by pak byla asi malinko vyšší cena a dlouhá doba schnutí. Odlakování je i přes shimmer příjemné.


Ceny jednotlivých kousků určitě znáte: GS č.150 kolem 70 Kč (ve slevě 40), GS Stars 90 Kč a Dermacol kolem 80 Kč, ale bývá poměrně často v akci.



Tak a jsme u konce dnešního článku. :-) Omluvte kvalitu fotografií, tentokrát jsem se do toho z časových důvodů pustila sama, ale myslím, že to podtstané je vidět dobře. Dejte mi určitě vědět, jestli se vám tahle barevná kombinace líbí a co si myslíte o Dermacol právě vy.

Mějte se!!

B.

16 komentářů:

  1. To je zase taaak krasny, ja vubec nemam zadnou inspiraci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to jsi moc hodná :-* ale prosím tě, ono tě určo něco napadne a já už se těším :-)

      Vymazat
  2. Tak to vypadá hodně dobře! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Kombinace barev se mi líbí moc:)
    Já jsem si kupovala Dermacolí lak kvůli svému maturiťáku. Našla jsem u nich barvu přesnou, jako měly mé šaty. Ale bohužel mi lak skoro vůbec nedržel a bublinkoval mi. Takže jsem tak trochu Dermacol a jejich laky zavrhla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to jsem ráda :-) s tím lakem mě to teda mrzí, musím říct, že s nima vůbec problém nemám, ale teda schnou pekelně dlouho.

      Vymazat
  4. Já to taky nerada říkám, ale podzim už je za dveřmi a tys to svýma drápkama jen potvrdila :( Ovšem kombinace je to moc hezká, skutečně na mě dýchl podzim a spadané listí. A ani já jsem neodolala a dva kousky z výprodeje si odnesla :) U nás to bylo v krabičce s nápisem bazar, což mě pobavilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha fakt? Chudáci šli do bazaru :-D Hlavní ale je, že je máme, GS mám děsně ráda :-) a těším se tím pádem na novej článek :-P

      Vymazat
  5. Fajn nápad Baju, pěkně si to sladila a láčkům to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné laky a i nehty :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Kombinace se mi líbí převelice - myslím, že jsi to namíchala naprosto parádně. :)
    Dermacol laky.. mě asi prostě nudí. Lahvičky nudný, odstíny ( až možná na 2 výjimky ), taky. Ale zase na druhou stranu mají krásný stíny na oči, super bázi pod make-up a s řasenkou jsem třeba taky byla spokojená. Tohle všechno naopak zase třeba od GS nenakapuju - a teď nevím proč. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děěěkuji převelice :-)* no já můžu jen souhlasit, kosmetika DC se mi obecně taky líbí a vyhovuje mi. Nejen "náplní", ale i balením :-) třeba řasenky od GS mi prostě nikdy nesedly :-(

      Vymazat
  8. Jé, to vypadá krásně. Zajímavý nápad, sladit takhle různé textury laků :)

    OdpovědětVymazat