čtvrtek 14. srpna 2014

S-he stylezone č. 250

Krásné odpoledne,
dnes tu pro vás mám jeden rychločlánek o laku, na který jsem narazila náhodou v akci za 29,90. Musím říct, že mě na první pohled zaujal svou krásnou, fialovostříbrnou barvou. Trochu jsem se ho bála hned poprvé použt na všechny prsty, přeci jen je poměrně výrazný, a tak jsem ho doplnila o bílý lak, do kterého jsem zasadila stříbrný kamínek.

foto: Tomáš Kůst


Obavy byly ale naprosto zbytečné. Lak působí na rukou opravdu krásně a hlavně poměrně vydrží. Odlakovávala jsem ho po celkem náročných 4 dnech a na nehtech byly jen malinko ošoupané konečky. Odlakování samotné bych na stupnici 1-5 hodnotila č.3, nebyla to žádná sláva, ale k pískovým lakům má taky hodně daleko. Bohužel- za stříbrné třpytky se platí. :)




Co se štětečku týče, jsem s touhle značkou fakt moc spokojená. Je tenký a krásně se s ním dostanu až ke kraji lůžka. Jediný problém je v tom, že jsou laky malinko tekutější a mají tendenci kapat, takže je třeba ho před každou aplikací otřít. :)

Přeju vám hezký zbytek dne a určitě mi dejte vědět, co na tuhle barvičku a celkově laky od S-he říkáte.

B.

10 komentářů:

  1. Mě ta S-he prostě nechává chladnou jeden mám a byl to dárek, jinak je my docela nesympatická, měnila bych ji za p2 :D Co se týče barvy je moc pěkná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Hani tak to je jasný, že na P2 to nemá ani náhodou, ale faktem je, že jsem si na ně už docela zvykla, dokonce ani balení už mi tolik nevadí a tahle barvička je fakt příjemná :-)

      Vymazat
  2. To je krása,na to se asi dneska vrhnu, ale s pískáčem..nevim, jakv Čechách, ale tady je z tropického léta najednou podzim, takže už se zase můžu vrhnout na svojí oblíbenou fialovku :) My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  3. Ten mám a barva je to vážně úžasná. :) S tím bílým lakem mu to sekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Romí :)) když ono je těžký najít lak, kterej bys třeba neměla :-D :-*

      Vymazat
  4. I když je to S-he tak mně se to líbí, za dvacku bych ho brala taky :D Ale možná jen díky tvojí sůpr čůpr kombinaci, moc jim to takhle spolu sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu :-) no právě, dvacka je sranda...ale ono dvacka k dvacce :-D ....

      Vymazat