středa 5. listopadu 2014

Jen červená to může být...

Ahojky,
tak vás zase po kratší odmlce zdravím. :) Asi začínám chápat lidi, kteří tvrdí, že nepoužívají jinou, než červenou. Já mám sice obměny ráda, ale je pravda, že tahle barva vypadá na nehtech vždycky skvěle. Lak č.17 značky Fantasy nails jsem dostala od firmy rajnehtu.cz, které tímto ještě jednou děkuji. Jak už jsem psala v několika článcích, určitě se na tenhle internetový obchod podívejte. Jednání bylo velice příjemné a dodání přímo bleskové.

foto: Tomáš Kůst

Hned ze začátku bych chtěla vyzdvihnout balení laku. Je neokoukané a naprosto mě nadchlo sametové víčko, které se tak v ruce drží velmi dobře a štěteček neklouže. Navíc mi tohle matné provedení přijde elegantní. Štěteček laku je klasický, spíše užší, a krásně se s ním pracuje. Balení obsahuje 15 ml a vyjde na 55,-, což si myslím, že je paráda.




Lak samotný je trochu hutnější, ale nijak to neznepříjemňuje aplikaci. Naopak ho musím moc pochválit, protože nepruhuje a kryje už v první vrstvě. Schne do vysokého lesku, ale i tak jsem mu raději dopřála i top coat. Momentálně se bez tc vážně neobejdu, jak jste si asi všimly, mám o hodně kratší nehty. Vždycky se mi jeden nehet uštípne a já musím zbrousit i zbytek. Už aby byly zase ve formě.







Tak co na něj říkáte? Znáte značku Fantasy nails? A jakou barvu máte na nehtech nejraději? :)

Pa,

Baju

14 komentářů:

  1. Ty fotky jsou zase tak krásný, ale ta poslední ♥ Červená ti vážně sluší. Když se zamyslím, nad jakými odstíny juchám nejčastěji, tak je to asi úplně obyčejná nude :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děěěkuji moc :-) já vím, že ji máš ráda, mně se na tobě i ostatních taky moc líbí, ale potřebuju většinou nějakou divočinu, něco, co je na nehtech vidět.

      Vymazat
  2. Moc pěkný láček! Krásné fotky :-) Červenou jsem se vždycky na nehtech bála nosit, ale teď už jsem si zvykla a také ji občas vytáhnu. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsem ráda, že se líbí :-) Z červené určitě strach neměj, sluší každému :-)

      Vymazat
  3. Značku neznám :) Ale moc se mi líbí jak odstín, tak design lahvičky :)) A nejraději mám právě asi tu červenou, i když poslední dobou pouštím na své nehtíky i jiné barvy :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jen a jen dobře :-) sřídat se to musí, mně se červená taky děsně líbí, ale pořád bych ji na nehtech mít nemohla. Lahvičky téhle značky jsou fakt super, baví mě to velký balení :-)

      Vymazat
  4. Jupííí člááánek! :)) Super červená, taková by se mi hodila, protože červených moc nevlastním, i když je to klasika. O značce jsem slyšela jen z blogů :) Ale asi tě nebudu mít ráda za ten odkaz!! Protože těch laků od Fantasy nails a za 55 Kč a těch božích barev a jiných laků... To mě asi zruinuje :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D každej si přece musí udělat radost, Ani!!! :-D ale překvapuje mě, že existuje barva, kterou nemáš v X odstínech :-P :-)*

      Vymazat
  5. Krásný :) červená je taková vděčná barva, kterou můžeš nosit celoročně. Asi bych ji měl taky znovu nahodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Haní :-) určitě nahoď, zvlášť v tuhle roční dobu mi přijde ideální :-)

      Vymazat
  6. Já miluji červenou a tahle vypadá božsky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak že bych se konečně té červené přestala bát a zkusila tuhle, pro mě neznámou, značku? Tvoje fotky, obzvlášť ta poslední, jsou docela účinnou přesvědčovací metodou!:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, to se moc hezky poslouchá, děkuji :-) rozhodně doporučuji se červené nebát, je to vděčná barvička :-)

      Vymazat