sobota 22. února 2014

Garnier Moisture Match- Goodbye Dry

Zdravím vás všechny u prvního blogového příspěvku!:) Protože bych se občas ráda trochu víc rozepsala, a protože to na fejsbůkové stránce zase tak úplně nejde,  rozhodla jsem se založit i tenhle oficiální blog. Tak prostě doufám, že vám tím udělám radost, a že vás budou moje příspěvky bavit. Jdeme na to!

Jako první bych chtěla zmínit krém od Garnier- Moisture Match Goodbye Dry. To, že jsem ho mamce koupila k Vánocům byla vysloveně šťastná náhoda, protože si ho i já nemůžu vynachválit.



Skvělé je už samotné balení, kalíškové krémy zůstávají za nehty, aplikace tohohle je naprostá pohodička. Krém je jinak klasicky bílé barvy, malinko hutnější a nááádherně voní.:) Po jeho aplikaci je kůže okamžitě sametově hladká a překvapivě sjednocená. Já osobně ho používám pod make-up a jsem naprosto spokojená, pleť jednak hydratuje, ale zároveň je i trochu matující, což je veliká výhoda.







Pokud hledáte něco nového a zaručeného, zkuste rozhodně jeden z krémů řady Moisture Match!;)

Cena v DM 149,-

2 komentáře:

  1. já používám růžový od Garnier Essentials, ale Moisture Match vypadá taky moc dobře. asi mu dám s příštím nákupem šanci :)

    OdpovědětVymazat
  2. To rozhodně dej, doporučuji!:)

    OdpovědětVymazat