pondělí 21. dubna 2014

Barbie rules!

Krásné pondělí všem,
dnešní příspěvek je takový malinký mix, protože se mi sešlo hrozně moc produktů laděných do růžova. Na zimu jsem tuhle barvu úplně odložila a teď to vypadá, že už se mě asi nepustí.:) Co bych vám chtěla ukázat, jsou dva růžové láčky, lesk a balzám. Pokud tedy máte pro tuhle barvičku slabost, je to článek přesně pro vás!!

foto: Tomáš Kůst

Tenhle nápad vznikl vlastně úplně náhodou. Naprosto mě totiž nadchnul Romči článek o efektovém laku od essence, použila ho jako top- coat přes různé barvy laků a vypadalo to prostě nádherně. No a shodou okolností probíhala v Tetě akce dvou Rimmel láčků za cenu jednoho, takže podkladový lak byl na světě.
Na výsledek se podívejte sami, když jsem ho viděla poprvé, musela jsem se smát, ale docela jsem si na tu "slaďárnu" zvykla.



Prvním ze zmíněných láčku je Rimmel 230 Portobello Pink. Musím přiznat, že víc Barbie odstín si neumím představit!:) Lak obsahuje stříbrný shimmer, který bohužel na fotce není úplně vidět, ale ve skleničce jsou třpytky jasně patrné a dokonce i na nehtech si jich všimnete. Jako každý rimmelácký lak i tenhle skvěle drží a dobře se aplikuje. Možná se mnou nebude plno lidí souhlasit, ale přijde mi, že klasické 60 seconds se  mnohem líp nanášejí a mají i lepší konzistenci, než ty nové Rita Ora.



Firma essence si zaslouží za své efektové laky pochvalu. Mám tři a ze všech jsem naprosto nadšená. Tenhle krasavec se jmenuje 02 baby, you´re a firework. Samotný bych ho na nehty asi nelakovala, ale přes jednotlivé barvy je opravdu krásný. Cena se pohybuje kolem 50,- Kombinace těhle dvou růžových je sice hodně sladká, ale rychle jsem si na ni zvykla, vypadala opravdu dobře a plno lidí ji chválilo.


Tak a dostáváme se k přípravkům na rty. Protože jsem takhle světle růžovou ještě nikdy neměla, zvolila jsem tu nejjednodušší cestu - lesk a balzám na rty od essence, dohromady za nějakých 60 Kč, takže nebylo moc co ztratit. Na fotce vidíte lesk na rty Glossy lipbalm - strawberry cheesecake. Jeho balení se mi moc líbí, barva je světlá růžová s malými stříbrnými třpytkami. Lesk je poněkud tekutější, než jsem normálně zvyklá, takže se mi hlavně na začátku stávalo, že jsem tubičku zmáčkla moc. Na rtech vytvoří lehký film, nelepí se, ale taky nějak zázračně dlouho nevydrží. Příchuť je opravdu zvláštní, původně jsem si nápisu na balení vůbec nevšimla, takže to bylo poměrně překvápko.:)



Tak a posledním přípravkem dnešního dne je Kiss care love lipbalm - 03 fruitylicious od essence, který mě bohužel docela zklamal, ale za tu cenu není úplně divu. Je to vlastně takové horší perleťové Labello a nebo balzám od Astrid. Sice nádherně voní, ale už manipulace se samotným balením je příšerná, drhne a nejde vyšroubovat. Další problém je v tom, že jakmile máte rty jen trochu vysušené, tak je to strašně vidět, a pokud nanesete víc než jednu vrstvu, máte nepřirozeně "bílou" pusu. Hydratace taky nic moc, takže bohužel, ale příště už bych to úplně neviděla..

Tak a tím jsme se dostaly k úplnému závěru dnešního článku. Přeji vám všem krásný sváteční den a budu moc ráda za všechny komentáře a připomínky. :)

14 komentářů:

  1. Super článek a umíš fakt moc úžasné fotky :) hltám každý nový příspěvek ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:* to hrozně ráda slyším:) a přítel bude mít za pochvalu taky určitě radost, protože ty fotky jsou jeho výtvor:)

      Vymazat
  2. :)) to je moc dobře, taky se mi děsně líbil, určitě doporučuji!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty laky na nehty vypadají dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se moc líbí ten Rimmel lak, má skvělý odstín :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně se mi nehtíky líbí a kombinace je moc moc krásná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuuuu:) :* musím ho ale zkusit i přes jiné, tady to přeci jen tolik nevyniklo...

      Vymazat
  6. Krásný nehtíky! Essence už dělá taky lip balzámy? To mi uniklo! :-) Zítra jdu do drogerie :-)
    > Na mém blogu probíhá giveaway o krásnou dekorativní kosmetiku Mary Kay, budu moc ráda, když se také zapojíš! Zbývá posledních pár dnů! http://www.chicoco.cz/2014/04/april-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!:)* na GA se určitě mrknu, děkuju za pozvání!:))

      Vymazat
  7. Efekťáky od Essence jsou super! Já mám 03 Glitz and glam- je nádherný! :)
    ali-inblack.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chodím kolem něj už dlouho a pořád váhám!!:) Taky se mi děsně líbí, ale přijde mi složením stejný jako Colorama Brocades a to je peklo slakovávat:/

      Vymazat
    2. :) To mě na těch lacích teda taky hrozně vytáčí! :)) Proto jsem ho měla jen na prsteníčcích... :D Jako podklad jsem dala Ciaté-Sugar plum...a krása! :) Ten jemný třpyt šel dolů dobře, zůstávaly tam jen ty klasické velké třpytky... ;)

      Vymazat