čtvrtek 17. dubna 2014

Červenozlatá klasika

Ahojky,
dnešní článek je jen taková rychlovka. Už dlouho jsem si chtěla zkusit klasickou červenozlatou kombinaci, a tak je tady.:) Miluju rudé laky a jestli máte rády výrazné barvy i vy, bude Astor Fashion Studio 204 Chicissime přesně to pravé. Moc dlouho se nerozmýšlejte, protože právě teď probíhá v drogeriích DM a Rossmann výprodej Astoru a lak vyjde na skvělých 39,90.


Červená tedy udává této kombinaci prim, ALE! Jak už název článku napovídá, rozhodla jsem se ji zkombinovat se zlatou. To je totiž momentálně téma č.1. Pořád jsem nemohla natrefit na TU zlatou. Jedna je moc do stříbrna, druhá zase do oranžova, a tak mám doma asi 10 odstínů. K tomuhle nápadu mě vlastně přivedla kamarádka, která mi koupila krásný zlatý top-coat Claire´s Goldie. Vzhledem k tomu, že je opravdu jen slaboučký, je nutné pod něj aplikovat podkladovou barvu. Já jsem tentokrát zvolila zlatou od Miss Sporty 312. Pak už stačily jen dvě tenké vrstvy top-coatu, nadlak a bylo hotovo.



Laky Astor mě vážně mile překvapily. Dobře se nanáší, mají dobrou pigmentaci a schnou do vysokého lesku. Miss Sporty všichni známe a asi nikdo z ní není úplně odvařený, přijde mi, že s výdrží je to kus od kusu, ale barvy mají na druhou stranu hezké a cena je supr. Clair´s top-coat mám na nehtech poprvé a zatím drží a vypadá skvěle. Cena se pohybuje kolem 100,-.




.....a ještě jedna fotka nováčka mé sbírky :)


Tak co myslíte, HOT or NOT? ;)

8 komentářů: