pátek 11. dubna 2014

Crazy spring Nails!

Tak a dnes se zase dostáváme zpátky k láčkům na nehty. Připravila jsem si pro vás takovou nevšední kombinaci, kterou jsem zahlédla na internetu, ale trochu ji upravila. Jak už je u mě zvykem, nejdřív jsem pochybovala a říkala si, že bude dost zvláštní mít každý prst nalakovaný jinou barvou, ale myslím, že ve výsledku to vypadá vážně skvěle. Ehm...a omluvte prosím mé "šišoidní" tečky, musím někde sehnat nějaké razítko, rukou to moc nefunguje, ještě levá by se nějak dala, ale pravá je prostě konec!

foto: Tomáš Kůst
 

A jaké laky jsem k tomu použila? Žlutý od Miss Sporty č.453, původně jsem měla za to, že jde o pastelovou barvu, ale L´Oréal mě přesvědčil o opaku, dále černou od Rimmel 800 Black Out, ten stříbrný poprašek na prsteníčku je Essence effect nail polish 14 flash powder (nádherný, ale odlakování horor!) a bílé tečky jsem udělala pomocí zdobícího laku Golden Rose Nail Art 101.
Výdrž je po dvou dnech parádní, ale dávám za pravdu všem, kteří říkali, že se bez "Better than gel nails" nadlaku neobejdu, je fakt, že tyhle tečky už můj klasický nadlak pro lesk prostě nezvládl zafixovat do hladka.

 


Tak a já vám přeji krásný víkend! Samozřejmě budu jako vždycky moc ráda za každý názor a komentář, ať už pozitivní a nebo negativní. :)

7 komentářů: