sobota 26. dubna 2014

Rimmel 430 Coralicious

Krásné sobotní odpoledne,
omlouvám se, že příspěvků ubývá, ale bohužel mi nastává - stejně jako mnoho dalším - takové to náročnější období zkoušek, státnic a přijímaček. Budu se ale i tak snažit přispívat pravidelně.:) Možná dnes zaznamenáte menší změnu, došlo už totiž i na mě, naštíply se mi hned dva nehty naráz, a tak jsem je musela chtě nechtě zkrátit. Jediné, co mě utěšuje je fakt, že mi rostou poměrně rychle. Nevím, jestli to máte taky tak, ale mě prostě kratší nehty nebaví lakovat, naopak když pak povyrostou, vykoupila bych celou drogerii.
Tak ale honem k dnešnímu příspěvku... Po delší době jsem nalakovala nehty klasicky jednou barvou, a to kráskou od Rimmel 430 Coralicious. Je to opravdu nepřehlédnutelná oranžovočervená, korálová barvička, která se mi moc líbí v kombinaci se zlatými dolňky.




 Laky Rimmel všichni dobře známe a myslím si, že díky nové kolekci a zároveň akci v drogerii Teta (1+1 zdarma) jsme všechny svou rimmeláckou řadu podstatně rozšířily.:) Za sebe musím říct, že mi moc vyhovují. Mají krásné barvy, schnou rychle a do vysokého lesku, navíc cena je taky supr (50,-). Stejně tak mě tedy nadchnul i tenhle kousek, miluju výrazné laky a tenhle svou funkci plní dokonale. Ani červená, ani oranžová, má prostě něco do sebe.




Tak a mě by zajímalo, jestli vám laky Rimmel vyhovují, jaké s nimi máte zkušenosti a v neposlední řadě i co říkáte na barvu korálu?:)

17 komentářů:

  1. Šmarjá, ten asi potřebuju! Vypadá nádherně gelově a ta šťavnatá barva je prostě mňam :) Hned v pondělí letím do drogerky, teda pokud to vydržím a nezaběhnu tam ještě během víkendu :D
    Přeju hodně štěstí ke všem nadcházejícím zkouškám! ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opět krásný příspěvek od Verunky:) vždycky mi uděláš radost, děkuju:-* Určitě se po něm koukni, mám přes něj sice ještě nadlak, ale to jen kvůli výdrži. Co se lesku týče, už by žádnou "podporu" nepotřeboval, tohle mám u rimmelů ráda:)

      Vymazat
  2. Vypada dost podobne jako Sun downer taky od Rimmelu, ktery doma mam :D A lakuji ho moc rada :) Zajimalo by me, jaky je mezi temahle dvema odstinama rozdil. Nemela jsi nahodou v ruce oba dva? :) Z fotek mi Coralicious prijde vic ruzovy, ale to muze zkreslovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to se na něj zaměřím a kouknu na to:) Fotky možná opravdu zkraslujou, protože s růžovou tenhle lak vážně nemá nic společného, možná je ve skutečnosti malinko výraznější.:)

      Vymazat
    2. Jen víc růžový než Sun downer ;) Ten je vyloženě někde mezi oranžovou a červenou, tenhle mi přijde, že špetičku růžové v sobě má! Ale furt je z fotky... Musím se na něj jít podívat do drogerky nebo mi to nedá spát :D

      Vymazat
    3. Taky tam mám zítra namířeno, tak si dáme vědět!:D ale myslím si, žeta tvá je víc do červena, uvidíme:)

      Vymazat
    4. Tak už jsem na to přišla:-D Sun downer je oproti tomuhle vysloveně do oranžova, měla jsi pravdu, že oproti tomu je Colalicious vlastně růžová, ale vyrábí se normálně pořád oboje:)

      Vymazat
  3. Barva je nádherná! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:) včera jsem k nim měla tu korálovou rtěnku od essence a fakt se mi to moc líbilo;)

      Vymazat
  4. Ten je krásný a taková orginální barva a na nehtech vypadá fakt krásně..snad si pro něj aj zaběhnu..ikdy už mám stopku co se týče laků :D
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stopku jsem už zkoušela stokrát a jednou, na to se vykašli:D :) ne vážně, tohle není zas tak drahá záležitost;) určitě do něj jdi:)

      Vymazat
  5. Přesně tak, se zlatými doplňky vypadají tyhle odstíny nádherně. :) Korálovou můžu, jenom mě vždycky zlobí ve chvíli, kdy chci podobný odstín vyfotit. :D Rimmel laky tak nějak moc nevyhledávám. Nějak mi jejich odstíny nepřipadají až tak zajímavý asi. Ale je fakt, že pár jsem jich dostala občas od rodinky a to se jim zrovna výběr velice povedl. :)) Většinou v obchodě tak zběžně prolítnu očima jejich regál a jdu dál. Ale posledně jsem si koupila moc pěknou modrou a třeba Space Dust se jim moc povedly. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě máš pravdu, je to boj s tím focením:-D a je mi jasné, že každému tyhle laky nevyhovujou, ale já jich mám teďka slušnou řádku:) Space Dust jsou perfektn, akorát nechápu, proč jsou teď o tolik zlevněné?!:)

      Vymazat
  6. Aaano tyhle laky jsou super :) sama taky nějaké vlastním a pořád mě baví. :-) Zkoušky a státnice mě taky letos čekají, není to žádnej med, ale musí se to zmáknout. :)
    Držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš krásne nechty a tá farba je dokonalá :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc:)) mně se zase moc líbí tvé modely;)

      Vymazat