středa 19. března 2014

Hey, Nude!!!

Krásný den všem!
Dnes se zaměřím na (pro mě) dosti netypickou barvu. Jedná se o pískový lak od Essence 163 hey, nude!
Doma už ho mám pěkně dlouho, a tak jsem si říkala, že je na čase ho vyzkoušet. Ti z vás, kteří mají rádi jemné barvy, si dnes přijdou na své.:)

foto: Tomáš Kůst
 

Nespornou výhodou tohohle láčku je cena. V drogériích Rossmann a DM je k mání za pouhých 40,-. Výdrž je naprosto bezvadná, ostatně jako u všech pískových laků, nezbavíte se ho klidně ani týden. Co je ovšem horší- je hodně světlý, takže je třeba minimálně tří silných vrstev, aby nebyly vidět bílé konečky. Je to prostě  ideální lak pro krátké nehty. Poprvé jsem ho musela odlakovat, nevydržela jsem čekat, než všechny ty vrstvy zaschnou, ale už jsem se poučila a není to zas tak hrozné. Základní barva je, jak už název napovídá, nude, doplněná o stříbrné třpytky. Musím říct, že ve výsledku nehty vypadají upraveně a velice jemně.




Tak co na tohohle krasavce říkáte? Za mě je to sice moc hezký lak, ale osobně se cítím mnohem líp v něčem výraznějším. Jak jste na tom vy, vyzkoušíte ho?

PS: Abych nezapomněla, od příště už čekejte zkrácené, hranaté nehty!;)

9 komentářů:

  1. Nehty jsou krásné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To je pěkný lak, nude mám velmi málo (prakticky snad jenom jeden kousek), tak bych se po něm mohla podívat :)

    P.S. Odstraň si opisování kódu u komentářů ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, určitě si ho pořiď, je moc fajn. Kódy snad úspěšně odstraněny:)

      Vymazat
  3. tyjo Baju, fakt nádherný fotky, Tom se vytáh! si snad začnu zas lakovat nehty :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký. Nějak mi existence tohoto kousku unikla, tak po něm mrknu, hezký nude lak se vždycky hodí. Tím spíš, když je pískový :) Škoda, že se v něm necítíš, dělá ti totiž neskutečně elegantní ruce. Těmhle lakům s radostí odpouštím i to prosvítání konečků, v tomhle případě to neberu ani jako nevýhodu, protože ten dojem upravenosti to podle mě jen jaksi podpoří, takže za mě plus.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za krásné komentáře a i za přidání odkazu na tvou stránku, je to od tebe vážně hezký:) jinak tenhle láček si určitě pořiď, za tu cenu určitě vyplatí:)

      Vymazat
    2. Tak ti pěkně děkuju :) Udělalas tomu laku se svými nehty a parádními fotkami natolik skvělou reklamu, že jsem si pro něj vážně došla. Což je co říct! Protože Essence lak jsem si nekoupila už ani nepamatuju; většinou pošilhávám jen po těch efektových a ta základní řada mě nebere vůbec, ale tohle... to je čestná výjimka a láska na první pohled :) Kochám se při každém pohledu na svoje ruce a mám z nich po delší době výborný pocit ;-)
      Verunk

      Vymazat
    3. Ty to vždycky tak hezky napíšeš:) jsem moc ráda, že se líbí a že sluší, je to moc fajn láček:)

      Vymazat
  5. Možná je to těma super fotkama, ale nemůžu odolat. Leťim si ho koupit, tak doufam, že mě nezklame :D. Díky za typ!

    OdpovědětVymazat